Renovatie huisvesting Heembouw Roelofarendsveen

  • ProjectnaamHoofdkantoor Heembouw
  • KlantHeembouw
  • PlaatsRoelofarendsveen
  • SpecialisatieKantoren
  • Oppervlakte3.500 m¬≤ kantoor
  • Jaar2017
Lees meer

Heembouw Roelofarendsveen

Ons kantoor in Roelofarendsveen is verbouwd tot een moderne en duurzame werkomgeving. De plek waar wij willen werken. In de nieuwe inrichting wordt het samenwerken aan de projecten centraal gesteld.

De projectteams worden centraal geplaatst en daarom heen worden alle faciliteiten geboden die nodig zijn om verschillende werkzaamheden optimaal te kunnen uit te voeren. Dit alles ondersteund door een werkcafé en vergadercentrum op de begane grond van het gebouw. Gasten worden daar ontvangen en het vormt het sociale hart van ons bedrijf. Naast de functionele aanpassingen van het gebouw wordt ook de hele look en feel van het gebouw aangepakt.

Naast de functionele en esthetische upgrade wordt het gebouw ook sterkt verduurzaamt. In basis worden zo veel mogelijk materialen binnen het gebouw hergebruikt en is de indeling zo flexibel mogelijk gemaakt zodat toekomstig organisatie veranderingen moeiteloos zijn op te vangen zonder grote verbouwingen. Ook energetisch wordt het gebouw sterk verbeterd. LED verlichting door het hele gebouw, Klimaatplafonds, een WKO installatie en extra isolatie van de gebouw schil vormen daarbij de basis.

LED verlichting

Flexwerken

Renovatie

WKO installatie

Senior Architect
(uit dienst)

Martijn Glas

Architect
(uit dienst)

Anneke van Tienen

Ons team